Helg

Ytterligare en helg som blir fylld med jobb och hästar, jag gillar det faktiskt, imorgon ska jag sätta fart med ridningen igen på allvar, till hösten ska jag fan tävla, det bara är så!! :P Jag sitter just nu faktiskt på jobbet och funderar lite på vad jag ska göra nu... Ska nog kalla hit sara och tillbringa tid med lite spel kanske? thihi. Ikväll blir det mary kay makeup iaf, och imorgon bitti blir det morgonfodring klockan 7. snacka om att jag ska sova gott sen eller? sov bara fyra timmar inatt, känner att jag behövde lite fler faktiskt!
En sjuk nyhet, fick nyss reda på den, jag ska ringa mamma NU! hon måste få veta!
Snart kommer Pernilla tillbaka och efter det kommer Joanna, ojojoj vad jag längtar!!! Jävlar vad jag saknar er! :'(
Nej, återgå till jobbet kanske? kolla tv är ju aldrig fel:$.
Ha en trevlig helg, hejhej

PS. Azteka på Baltazar i Kristianstad på söder är sjukt god ;) DS

Gaaaah

En tuff vecka och ett misslyckat prov. Skjut mig långsamt tack.
Simon gjorde min vecka ngt bättre, han hade magsjukan så han fick komma hem i tisdags, då jag för övrigt var u8tre icg paddlade med klassen i ösregn och värsta stormen, INTE KUL kan jag ärligt erkänna. Men iaf, kvällen bleb vättre åtminstone. Jag har tillbringat många timmar framför boken, men tror ni det har hjälpt? NEJ, för jag pluggar in fucking fel saker, jag är förvirrad för tillfället, jag orkar inte mer, på måndag sätts betygen och här sitter jag med ett IG i biologi B, omprov 15.40, jag kanske ska sätta lite fart iståället? Funderar på att skita i vilket och plugga upp ett ännu högre betyg senare, jag orkar fan inte mer nu!
Ikväll ska bli mys iaf, hem till Mathilda för att fixa inför skattjakten på onsdag, och på lördag hinner jag inte ens tänka för allt kommer bara snurra runder, jobb klockan åtta till fyra, sen hästen och halv åtta på kvällen ska jag vara i Tollarp för makeup, hemam typ mitt i natten? :O På söndag blir det morgonfodring och uteritt med camilla klockan nio, sen ska jag bara sola eller bara sova iaf?
ja, som nui märker är mitt liv lite konstigt för tillfället, och snacka om att jag inte är mig själv, jag orkar bara inte det. så nu får det vara nog med uppdatering för mig för idag iaf.

Ha det fint TJA!

10 månader / 1 år

I fredags var det ett år sedan Simon och jag återupptog kontakten, och idag firar vi 10 månader tsm. Snacka om att detta var stabilare än vad jag trodde från början :O




Jag älskar dig, Simon Sebastian Hiltunen <3


Underbara helg

Jag har fått en ny låt på huvudet som verkligen sitter där, får inte bort den och det är den  nya skivans fel, Jason Derulo - Whatcha say. Den e bra, simon hatar den och jag sjunger på den hela tiden, niiiiiice ;).
Solen steker och det är riktigt fint, Igår va det dock bara fint på morgonen och kvällen avslutades på åska och regn åt hela sverige! Idag har det dock vatt fint sen jag vakna iaf. Blev en runda på stan för att sen cykla till stallet och mysa med peter å Carina i solen. Imorgon blir det förhoppningsvis t'vling på Lappen, om han är hel, Carina ringer väl när som helst skulle jag tro. Och sen kommer simon vid halv åtta.Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det plugg en stund.



Sommaren är här <3


Onsdag

Snacka om att jag gillar österänggymnasiet alltså, det här hittepået med resurs bara för att några har slutprov, det är fan nice :D. ledig igår och nu är jag ledig torsdag och fredag, ^^. dagarna kommer bli fyllda med plugg inför n'ästa vecka!! lika bra så man har det gjort. Idag har jag vatt duktig, vi origenterade i skolan idag, och efter det letade vi tjejer en massa lärare och sen blev det idrottspsykologi, vilket var sjukt meningstlöst! Sen blev det cykel till Boyen med massa packning, inte okej! och boyen gick åt helvet idag! :o Nu ska jag fixa dagboken lit esnabbt och sen ska jag springa in till grannen. Ha en fortsatt trevlig onsdag i värmen:)
/Alle


Tjena seg uppdatering

Förlåt för detta, men har verkligen inte pallat. Ni har inte missat något iaf, mitt liv kan ni ju redan, skola, jobb, häst, vänner och pojkvän. Jag har fan inget liv. Jag har hur som helst haft en underbar vecka med simon, han kom ju hem fredag vecka 18 och var hemma till igår, det var riktigt fint. Och det var en orolig natt jag fick tillbringa med min nalle och en tidig morgon jag fick tillbringa med ytterst lite mat och trötter. Nu sitter jag i skolan för andra gången idag, jag var här klockan åtta för att prata med Caroline om special idrotten, min nästa lektion börjar 12.40, så jag passade på att åka hem med bussen, hämta USB minne och bil och nu sitter jag här igen med inlämnat PA (lite försenat^^) och en timme kvar tills min lektion börjar.. vad gör man inte för att fjäska? Funderar på att leta upp någon rolig.. I veckan blir det bara en sak osm gäller, PLUGGA inför historian och kemin nästa vecka!

skola

Jag är trött, jobbade till halv elva igår, tog bussen till stan och var hemma efter tolv och somnade vid två.. VAknade av att linda ringde mig vid halv nio idag, nu sitter jag här, trött som en mört och vill bara gå å lägga mig igen. Skulle egentligen ta bussen till skolan nu 35, men tar den 11.35 istället, orkar inte idrotten idag. Har bara ett prov och sen kommer caroline ut i kväll och kollar på ig när jag rider. Har en känsla av att det kommer gå åt helvete, men det skiter jag i.. Måste få tag på Ulrica också, hovslagre. och ska även hämta ut balskorna sen och klippa upp klänningen lite. fullt upp idag. Kvällen kryddas med biologi plugg och eventullet lite samtal med Joanna. Ha en fin dag allihop.


Underbart fint!

Efter en jävligt lyckad lång helg med simon och härligt folk, inleder jag nu min nya vecka fullt med plugg och slit! Redan varit i stallet och ska nu springa till bussen, stress stress, jag gillar det :) Valborg var underbart med dom finaste, micca och thias saknades, men vafan.. Nej nu måste jag springa!

RSS 2.0