Konstig känsla

Ja igår trodde jag att det var som jag försov mig, men tydligen vart jag lite sjuk eller något? Låg verkligen pall hela hela dagen, orkade knappr plugga på psykologin! Eller knappt gå ner till mitt rum och upp igen, det var sjukt. Och Boyen var en plåga, lite synd för han vart fin igår! :( Jag väljer därför att stanna hemma idag också och vila ut inför helgen istället för att gå till skolan idag och sen ligga kass i helgen.. under valborg.. när simon kommer hem. Nej, inget alternativ för mig!!!
Så blir till att plocka lite i rummet, byta sängkläder och plugga psykologi vad jag hinner, sen får jag väl snart dra mot boyen om jag ska hinna innan mamma behöver bilen till besiktningen halv två.
Ha det fint, hejhej

godmorgon

NU sitter jag här idag igen. Jag råkade tydligen stänga av min väckarklocka och somna om ostört tills sara messar mig vid åtta och frågar om vi inte skulle ha någon estetisk. thihi, orka gå till skolan nu när man redan missat en lektion ^^. Nej, det blir till att sitta hemma och plugga till psykologin imorn istället. Min dag igår kan jag ärligt erkänna att den fortsatta gå utför!! Efter massa stök med mitt arbete och en massa klag, tror ni inte att mina byxor också går sönder!? Och när jag åkte till stallet så mittnär jag red ute så ringder dom om telefon möte, JÄTTE BRA! en kvart hem och dom får höra massa brus, det leder till att jag får lägga på och skynda mig hem slänga in hästen i boxen och ringa upp igen. Nr jag väl kunde rida igen så gick Boyen  jätte fint faktiskt, sammarbetsvillig från början till slut, mycket imponerad faktiskt :)! Dock när jag skulle bege mig hemåt, så bryter jag min nagel... Och killar, JA, det gör faktiskt ont! Simon fick blo klagstolpe, det hjälpte verkligen (som aktivia reklamen)
Nej nu ska jag gå å fixa lite frukost, sen ska jag nog försöka städa mitt rum lite snabbt, typ max en timme får det ta. sen ska jag rå plugga helahela dagen!!

Hejsvejs


HELVETES RÖV HELVETE!!!!!!!!!!

Helärligt gottfolk, jag går och dör nu! Tillenbörjan kunde inte datanhitta mittUSB minne,när jag välfixat det kunde jag inte öppna det JÄVLA arbetet för det var sparat i fucking felformat!!! HELVET!! jag kommerfå IG pga det! :'( Marek fattar ju aldrig heller. Snacka dålig start på dagen.

9 månader

Godmorgon gott folket!
Jag har precis tryckt i mig mammas nybakade bröd från igår, två bitar, och en kopp kaffe. Klockan närmar sig åtta och jag börjar om lite drygt en halv timme med 3 km testet. Jag sitter här i underställ, träningsbyxor och SMNV jacka, fett snygg känner man sig, men what ever, kör ju ändå dit så det är skit samma!
Min helg har varit riktigt riktigt fin! HAde jag bara kunnat komma till sara i fredes hade denna helgen varit prickfri. Iaf, tack Alex för en frevlig dag på jobbet i lördes och tack folket som kom på kvällen, det var fint! :) Tack Camilla för en trevlig uteritt igårmorse och tack tjejer för en trevlig kväll igår! Helgen avslutades, precis som alltid, med ett samtal med Simon och lite läs i twilight serien. Hade video samtal i nästan två timmar, here jävlar vilken räkning det kommer bli :O!
Hur som helst, nu måste jag springa. (höhö)
Hörs senare, HEJDÅ


Jobbe helg

Hej allihop.
Har precis kommit hem från jobbet, det var riktigt trevligt måste jag säga, dagen har bara sprungit iväg! dock gjorde simon mig något orolig via ett sms, så fick bli ett samtal och reda ut det hela. Stackarn :( shit vad jag saknar honom! Vill bara att det ska bli torsdag för tillfället så jag kan slänga mig runt honom igen :$.
Nu ska jag skynda mig, för om en timme blir det grill i grushålan med folket.
Hörs senare. Tja!

Depp fredag

JAG SAKNAR SIMON :'( (Som kommer tillbrinag två nätter under en sten i en skog!)
JAG SAKNAR JOANNA <3 (som befinner sig för långt ifrån mig för att kunna ge henne en kram!)
JAG SAKNAR BETTY :'( <3<3<3 (Som aldrig någonsin kommer att komma tillbaka, tanken gör ont)
JAG SAKNAR ATT VARA LITEN. OCH DET ENDA MAN ÖNSKADE SIG DÅ, VAR ATT BLI STOR..?




























Fredag kväll

Jag känner mig väldigt duktig idag. Har städat huset, tvättat fyra maskiner tvätt plus strukit en massa massa saker, inte nog med detta så gick jag ut med hunden två gånger, en gång i över en timme, andra gången, lite drygt en timme. Plus att jag precis varit i stallet och lagat mat själv idag. Jag måste erkänna att jag är trött nu faktiskt :$. Var riktigtpepp på fest ikväll, men är inte det längre, humöret svänger, ja ni vet hur det är med kärlek.. Så tror jag tar en mys kväll här hemma med chips och godis iställlet. Ytterligare en nykter helg pga jobb, men jag gillar det, för imorn blir det troligen staden med gänget, HAHA. Få betalt för att shoppa :D jag gillar det.
Ha en fin fredag kväll allihop.

New moon

Godmorgon allihop!
IDag är jag ledig, vilket firas med new moon, röda och mys med hunden. JAg tycker dock inte om vädret för tillfället, det blåser, är mulet och kallt. tråkigt, men trots allt ändå April väder. Snart går vi in i Maj, får väl hoppas på bättre väder då. Jag började dagen med en kopp kaffe två mackor och en rök på altanen med hunden. Snart blir det en lång vandring i skogen, eller ja, när filmen är slut ;).
Idag fyller Sara 19 år, det kommer firas lite senare. Tills dess, film, städ och en del plugg.



Hjälp mig!!

Stressigt värre ikväll måste jag säga! Mot Boyen för fix och ridning, lilla söta Simon stressar mig samtidigt som han gör mig lite orolig och sen arg och sen jätte arg. Nu är det fjesk fjesk och åter sjäsk och det återstår ett samtal ikväll för att höra förklaringar. JAG LÄNGTAR TILL VALBOOORG!!! :OFörresten, jag är ledig imorgon, och det är saras 19 års dag, det blir party och utgång, lördag blir med nice, jobb och grill på kvällen, söndag chill Boyen och tjej mys hos Anna i Tollarp, I LIKE IT!
Oj nu ringer det. Godnatt!

Torsdag, och nu är det helg

Hallå gottfolk!
Trevligt å se att det är så många som kollar in lite impulsivt, jag gillar det.
Hur som helst, dagen började klockan åtta idag! JAg har inte brjat åtta sen längesen, har sovmorgon till minst tio annars, så sängen var väldigt go imorse när klockan ringde klockan 05.45 kan jag tala om! Men upp gick jag och fixade två koppar kaffe och två bitar macka och satt riktigt länge och bara, åt? En kul labb idag också faktiskt på biologin, synen. Marek dampa loss på klassen på idrotten eftersom alla satte emot att springa testerna idag, så jag och Johanna och några till blev inne och gjorde fys test istället, mycket skönare ;) Avslutade lektionen med riktigt snygga gymnastiska övningar som man inte gjort sen man gick i nian, haha!
tema till karnevalen är nästan bestämt också, hoppas det blir A temat, hade varit riktigt nice!
Nej nu måste jag skynda, ska till Boyen å fixa och sen vänar ett sött samtal från Lumpen.
Hörs senare. Hej


Onsdag

Ja då gick man till skolan idag, började med att springa typ sit långt och köra ett fyspass, rätt jobbigt så är död nu känner jag. Jag har även precis anmält mig på ABK och Skooghs för lägenhet, shit snacka vuxen poäng på alle :D. Till och med mamma höll med mig att det kan vara bra att jag går med där så fort som möjligt, just för att skaffa poäng och sånt, höhö. Om jag och simon lägger ihop våra poäng sen så jäääävala asså! ;) Men vi får ju se hur det blir med den saken.. Pratade lite med J innan, palla DJ och AK? Ibland är man förvirrad alltså. Nu är det väntan på att pappa kommer hem så jag kan köra till stallet, hoppas det inte blir allt för sent bara. Som sagt har vi bara en bil att leva på just nu, på fyra pers, det är ganska jobbigt faktiskt!! Så jag önskar mig en bil sen till studenten, ni kan väll lägga ihop lite så jag kan få en egen? :D JAG BEHÖVEEEER!!
Hörs kanske senare, nu ska jag... eh.. kolla Disney channel, eller nåt? :$

Tårar till tusen

Ibland är det faktiskt ganska intressant hur allting bara kan vända på ett par sekunder. Gårdagen slutade faktiskt inte som planerat, det gjorde väldigt ont i hjärtat måste jag säga. Mn ibland måste man inse att man inte lever i en hollywood film, verkligheten är inte så vacker, tro mig!
Snart har jag dock läst ut new moon, ni vet, det tar ju lite tid om man inte läser varjde dag! :P men nu återstår bara tre kapitel, så inse hur spännande det är för tillfället! ;P
Om 40 minuter går min buss, då blir det skola i nån timme. Sen ringer Joanna, och det blir kanske en fika med Aron. Och imorn kommer Joppe hem en liten stund för att sen ta sig till USA. Men lätt att jag ska tillbringa tid med honom.
Nej, nu ska jag äta en bit frukost, tja.

Reeedoviiiisning!

Tja folket.
"redovisningen" i mitt PA är nu klart. det var inte så mkt till redovisning måste jag säga. Sitta i en soffa och berätta för folket sm gick förbi vad underbart det var att dyka.. Hm, ja knappt bortblåst dag iaf?
Jag har dock en del att se fram emot ikväll måste jag säga. Förhoppningsvis en godnatts sömn, samtal med de två jag älskar mest, Simon (som vanligt) men även min bästaste Joanna. Jag ska typ ta ett bad också, för det är skönt ^^. Jag tror jag behöver det. Och idag mår jag förresten bra!

Och bara så att alla tänker på det så fyller min mamma faktiskt 42 år idag!!!

Projektarbete

Jaha, då va denna dagen också över. Tiden bara rinner iväg när man har saker att göra, lätt att jag ska börja fullboka mig så jag inte bara sitter och degar, allt känns så himla mkt bättre då! "Försov" mig imorse och missade första lektionen, höhö^^, men resten av dagen, från tolv till fyra tillbringade jag i skolan. Jag fick riktigt mycket IG på historia provet, HELVETE liksom! Knäna är fortfarande kassa, så blev bara skritt tsm med Camilla idag. Nu ska jag göra klart det sista i mitt PA och sen skicka in till Marek.
Måste verkligen sätta fart. Ha det fint. Tja!

Snabbis? :O

Shit då va det redan söndag, helgen har bara flugit iväg och det känns som att jag bara har sovit!!! Fredag blev sjukt misslyckat måste ag säga, simon kom hem och vi taggade för utgång, det blev förfest, men efter ett visst sms så sket sig hela kvällen och jag å simon avslutade kvällen efter förfesten och tog oss då hem till honom och somnade åt vars ett håll. Lördagen blev att sova bort halva dagen och sen baka en bit kanelbulle för att sen ta mig till stallet och sen hämta simon för att köra hem till mig för dusch film och säng! Dagen bara flög iväg och efter halva new moon somnar jag. Söndag sover bort halva dagen här med och kolla klart på new moon, kvart i två kör jag å simon mamma till rese, jag kör simon hem och beger mig själv till Boyen för stallis och fix. Hämtar pappa i Arkelstorp och kör sen hem för dusch och fix och hem mot simon för mys och pizza. Lämnade honom klockan nio vid bussen och ikväll har jag fixat klart det mesta av mitt projektarbete. Helegn var väldigt orolig måste jag säga, men ibland blir det inte som man tänkt sig, och med tanke på hur jag ,årr i veckan så är det kanske inbte så konstigt?
Aja, nu ska logga här och sen ta med mg datan till mitt rum för fortsättning av PA och sen ett godnatt samtal med simon. Imorgon kommer jag skubba första lektionen, PALLA 4 TIMMARS HÅL!? :O nej just det..
GODNATT

JOANNA JAG BEHÖVER FAN DIG :'( <3<3

Hatar torsdagar!

Jävla fitt torsdag rent ut sagt! Jag hatar allt, ALLT! Fan va fant det hade varit å va i england hos Joanna nu! Jag hade seriöst gjort allt!!!!
Godnatt

Toast

En spännande och en helt fantistisk dag måste jag säga :) Idrotten befann vi oss ute i björket, sprang och hade ryskfys, jätte roligt, tjena träningsverk imorn eller? :P Under ombytet ringer Aron och frågar om han kunde komma till skolan, vilket han gjorde för att hålla sällskap:) Vi tog sen bilen hem till mig för att leka och gå ut med hunden. Bilfärden åkte mot hammarslund för att hämta upp sara för att sen åka mot Balsby för sol och kladdkaka :D! Efter det mot stallet och sen hem för dusch och sen mot Daisy för ögon fix och byte av kläder! Nu blir det sött samtal med älskling och sen en godnatts sömn! :)
Ta hand om er!

Fram å tillbaka

Godmorgon allihop!
Det är onsdagmorgon och jag sitter här som undvakt med en kopp kaffe och fil å flingor. Om lite drygt en timme beger jag mig till skolan för idrott och psykologi. I eftermiddag blir det Boyen och plugg! På fredag är det 3:3, jag funderar på att skita i det med tanke på situationen och tema valet! Riktigt dåligt tema måste jag säga!
Igår eter plugget och Boyen begav jag mig till jobbet. Det är faktiskt helt okej att få betalt för att va i stallet å köra bil :)  Vi åkte nämligen till Mölleholmen för handikappsridning, riktigt spännande, utan lift(!).
Jag tycker inte riktigt om det hä med lumpen och att jag har för lte att göra om dagarna.. Det ger mig betok för många timmar till att gå å grubbla på små saker! Jag hatar mig själv för det, men situationenen är ju lte speciell för tillfället, och det ska jag helt klart rätta till på fredag!
Aja, det är fint väder ute iaf, så alla får njuta av vårvärmen tills vi hörs nästa gång!
Heeeej då!


Det är dax



Ny duschad för andra gången idag. Nu blir det jobb och sen videosamtal :)
Åh vad jag längtar tills nu på fredag och fredagen den 11/6!!
FÖR JAG SKA TA STUDEEEEENTEEEEEEEN :D


Från norr till söder

Så, då va estetiskan klar, tänk att jag var så nervös för det lilla! Aja, man vet ju aldrig vad som förväntas av en :P... Boyen gick skit dåligt idag också, hoppas det inte är något som smyger sig på igen bara!

Nu blir det Dusch och fix och sen mot jobbet för slit och släng. (dock får jag betalt för att va i stallet, höhö, det e helt okej!)


Äntligen!!

Mamma fattade nog vinken igår. Vi har haft vår bärbara data utan skrivprogram i över tre år nu. Jag har fått stressa i skolan för att hinna med arbeten eller låna andras datorer. Igår tog mamma tag i det, när jag har två månader kvar i skolan. Jävla härligt det du! Nästan värt en applåd, eller vad säger ni? Nej nog om det. Jag kom ju på igårkväll att jag skulle göra en analys till es arbetet, så det va upp klockan sex imorse för att hinna med alt, och nu sitter jag här, med ett färdigt powerpoint ochen färdig analys, redog att redovisa och lämna in. Riktigt härligt. Det hade jag inte varit om inte mamma installerat det programmet igår!!
Nu har jag bara en sak till att fixa denna vecka. Det är psykologiarbetet. Har lite som jag måste slipa på, men sen e det med fan klart.
På fredag blir det 3:3 troligen. Ville kör på förferre, det gillas staaarkt. Simon kommer väl passa på att umgås med folk jag inte tycker om, vilket jag kommer dampa sönder på på redag natt i så fall.. höhö, nästan så jag ser fram emot det ;D.
Nej, nu ska jag gå å fixa det sista och sen blir det mot skola, Boyen, hem, och sen jobbet! (y)
Ha en skön dag i vårvärmen!


Röv måndag!

Ja min dag har ju varit allt annat än rolig och givande iaf!! Börjar bra med att jag försover mig och missar första lektionen. Lite Sms med simon för att meddela planer för VAlborg, där han sedan berättar han han troligen har helgtjänst då.. OFTA!? :O Nej just det! Iaf, sen drog jag till skolan för att fixa mitt powerpoint till imorn som gick åt helvete. Dagen fortsatte dock lite bättre sen, men den sket ju sig totalt i stallet, jobb imorn plus att hela klassen vill troligen va med på fredag, vilket innebär att det är 20 pers som ska rida på en och en halv timme, OFTA!? :O Dagen sket sig ännu mer eftersom pappa hade lämnat iväg vår data så jag inte kunde göra mitt arbete hemma, vi kryddar lite med att Boyen gick som en kratta och att jag bara har en C kvar :S! Micca är räddaren i nöden, fick låna hennes data så mitt powerpoint blev klart. Jag är så sjukt trött på detta nu!
Avslutade precis ett videosamtal med simon, pratade i över en timme, knappt dyrt iaf? och självklart va det jag som ringde också.. härligt. Han gör mig ännu mer ledsen genom att meddela helt säkert att han inte kommer hem. Dock tror jag han ljuder, tror ni han gör det? är inte det lite maffigt i så fall? Det är ju typ då man hälsar hejdå! :O..... USCH va jag hatar mig själv, bara för jag haft en kass dag börjar jag tänka en massa... det e fan inte okej.. Aja, får hoppas min tisdag blir bättre iaf.
Godnatt allihopa

Skola

Ja ibland uppdaterar jag väl helt okej bra, ibland lite mindre bra, just nu, lite mindre bra!
Denna helgen har varit den bästa på länge men även den drygaste på länge! lite halv kluvet, jag vet. Simon kom hem i fredes, jag mötte upp som vanligt på stationen, och för en gångs skull hann jag hem och duscha och byta om innan så jag hyade ingen bil denna dag, så vi gick hem till honom för en gångs skull. Efter lite drygt en timme kommer simons kompis macke, och han stannar där hela kvällen och dom sitter oich spelar, och vad får alle göra? Sitta och titta på.. JÄTTE ROLIGT, WOOOHOOO! :O Till råga på allt ska ungjäveln sova över också.. Vad fan skulel jag där å göra? simon ville inte att jag skulle åka hem, så jag stannade ju, i efterhand ångrade jag att jag inte åkte hem faktiskt! I lördes drog vi dock till malmö jag, simon och sammy, efter att macke hade dratt hem!!!!!!!!!!!!! det blev en mysig matstund på China box och sen en runda på Hansa innan tåget gick hem igen. På kvällen blev det film mys med simon och sammy :). Söndag, buss hem vid 12.20 med simon så klart, för dusch och mat, sen mot stan igen släppte av honom och sen mot stallet för tjänsten vid tre. Och sen tillbaka till simon för att sen köra till statoil för korv, mot eko för munkar och fika och sen mot balsby för att äta fikat tsm med Simon och Sammy :) Dock komo Macke vid halv 7 tiden och då satt dom två å spela tills simon skulle dra... Så lite halv kluven helg men ändå helt okej (?).
Just nu sitter jag i skolan ochy vä'ntar på att min lektion ska börja om en timme, Ska försöka fixa mitt power point föredrag tills imorn, men mitt jävla USB minne vill inte ansluta sig till datan så kan inte fixa det såklart så jag får väl sitta och uggla som vanligt? :O Palla att jag drog till skolan så mkt tidigare BARA för att jag skulle bli klar med detta idag, RÖV! aja, ibland blir det inte som man tänkt sig.
Uppdaterar kanske ikväll, vem vet?
Ha en underbar dag i vårvärmen.
Pusspuss

Frukost

Det börjar bli en vana att ställa klockan och gå upp tidigt! Klockan är lite drygt kvart i nio och jag är nästan färdig. Om en timme sitter jag å micca på bussen mot stam för att sen ta oss till simrishamn :).
Igår va jag ganska duktig om jag ska vara ärlig, gjorde nästan klart idrottspsykologin, idag blir det lite finputtsning och sen är det klart! Kvar är nu EStetiskan.. har knappt brjat, men det kommer nog gå fort, hoppas jag!


Allting gick så fort :'( för två år sen sprang hon runder och mådde som en prinsessa. På ett år förvanlades hennes liv till ett helvete. Jag känner mig som en idiot. Men nu har hon det bra igen iaf.
Betty 1992-2010 <3

Tack mamma

Ställde klockan på åtta imorse och tänkte ha en lugn morgon och sen mot stan en runda. Det ändrades snabbt, mamma hade planer på Nova i Lund. Så det blev ner där vi halv tio. Skor till studenten och balen, studentklänning och underkläder inhandlades. typ 3000 kr. Härligt, färdig nu iaf :). kvar är nu väska, smink och smycken. Det närmar sig verkligen. Ikväll blir ska jag plugga idrottspsykologi och estetiskan. För imorn hinns det inte, för då ska jag och Micca dra till simrishamn för picknikmys. :)

Nu ska jag sätta fart. Ha en fin kväll i vårvärmen:)
Pusspuss


LEEDIIIG!!!

Hej alla! Sry för min dåliga uppdatering, men här kommer en sammanfattning av veckans händelser:
Tisdag: Skola en och en halv timme, hem och PLUGG, stallet och massa plugg!
Onsdag: Sovmorgon, Skola, kemiprov, Fika med Joppe, Aron och Macke, Stallet och Slappe!!
Torsdag: Sovmorgon egentligen, men då stack lilla alle till stallet och fixade :), sen skola med idrott och religion, och dirr efter mot stan och tågstationen för att möta upp simon <3! Kvällen tillbringades sen på Helgegatan 20 på söder tsm med Simon och Sammy och även macke med chips och godis och bra film.
Fredag: Upp vid halv 7, mot stallet för stalltjänst, red Boyen och sen mot jobbet vid halv tio för frulle och jobb till 14.00. Sen blev det donken å mot söder med maten! Dagen tillbringades sen en stund på söder och sen mot Färlöv, eftersom lilla jag skulle vara hemma själv, eftersom mamma och pappa hade tagit med sig hunden för att övernatta i sandviken och stoffe skulle på fest! :) Det blev blåbärspaj och god mat för mig och simon.
Lördag: Riktigt slappt. Jag å simon vaknade upp sådär vid tolv, drog mot Favör för lite frulle, gottgott. Sen blev det Vägen ut och Björnbröder och sen mot Boyen i 20 minuter och vidare mot söder för mer film.
Söndag: Film och godis, snabbis hos Boyen och kvällen blev fylld med film och Quandro pop (?) hos Simon.
Måndag: Vet inte riktigt vad vi gjorde? Dagen bara flög förbi, planen var malmö, men eftersom det var en röd dag blev det nte så mkt av det.. Simon åkte tillbaka till Karlskrona vid 21.15, jag drog mot donken och sen mot balsby för att våldgästa Joppe och Aron.

Ja, det var väl i stort vad jag har gjort i veckan..? Idag blir det plugg på mentalträning och estetiskan. Om jag har ork ska jag även fixa lite på mitt PA.. Men framför allt, jag ska till min fina häst och rida också, thihi. Jag måste berätta att allting har vänt, jag tror jag behövde lite Simon, joppe och aron faktiskt, men jädrar vad Joanna är saknad när jag va med Joppe å Aron igår.
Nu ska jag sätta lite fart på mitt liv.. HA en fin dag allesammans.


RSS 2.0