Om ni bara visste

Alltså, jag är ledig idag, fattar ni detta, LEDIG :D!!!! Jag ska bara tillbringa dagen här hemma och visserligen en hel del i stallet också, men tjenare vad jag ska städa och tömma garderober och skit idag! Det ska bli trevligt så man slipper ha friidrotts träninge innan man ska sova.. Får nämligen ordagrannt hoppa i stort sätt från min dörr till sängen för att kunna lägga mig, eftersom golvet är täckt med kläder och annat smått å gott, vem vet, det kan ju finnas något som inte tål att trampas på under? Så nu ska jag slängai mig det sista kaffet och sen bege mig ner på rummet.
Imorse 08.23 tog Aron tåget till köpenhamn för att sen ta sig till Norge, Kul för honom.. Och snart, verkligen, SNART, kommer Joanna panna hem :D!!
PUSS

From paris with love

Förresten... Jag glömde säga att Aron sticker till Norge imorgon :( Vi "firade" detta med en film och en del cigg hos Aron igår innan jag körde hem. Planen var fika idag men tror inte tiden finns för det idag..


Fy va dålig jag är!!

Gaaalet, det är tre veckor sen som jag uppdaterade senast, lätt det sämsta hittills?! Jag kan faktiskt skylla på att det har hänt väldigt äldigt mkt sen sist! Boyen är nästan intill igång helt nu, jag rider Alma ockå bara för att tränga in lite mer i mitt vardagliga schema. Jobet har börjat på en rutin med 80%. Jag har gått och blivit ovänn med en person angående High chaparall... Vädret har varit lite som det själv velat. Skolan har börjat och här sitter jag i köket. Jag vill också gå i skolan, jag saknar det lite. att få vara ledig varje helg och bara kunna chilla på kvällarna. Simon har bestämt sig för att hoppa lumpen, papperna lämnas troligen i veckan. Jag har blivit enormt kaffe beroende! Återtagit kontakten med Idah en hel del...
Jag känner själv att jag börjar få kontroll på mitt liv. Men en rast någon gång bland hade fan inte varit fel :O! Bara en vecka i detta tempot till, det ska jag klara :)
Nu ska jag bara dricka det sista kaffet och sen ska jag köra till världens bästa häst och rida på ett stort och underbart helt öppet fält:D! Tja så länge!

Lilla Boyen

har nu börjat att återta min ridning lite mer, har ju som alla säkert vet haft lite semester från det den senaste tiden, lite ofrivilligt faktiskt, men iaf... Mamma har insett att jag måste skaffa ny sadel, hon fick se en klar skillnad igår och gav med sig, härligt, tog bara sådär 3 år med jävligt mycket tjat för att hon skulle inse!!! Har camilla att tacka detta för! Så innan detta året är slut kommer jag att ha en ny dressyr sadel hängandes i sadelkammaren, så om någon är intresserad av en dressyrsadel inom kort så ska jagsnart göra mig av med min!
Nu ska jag hoppa i duschen och sen bege mig till jobbet, kommer bli en tuff vecka känner jag!
Ta hand om er så hörs vi någon dag!

Förlåt förlåt!

Eh ärligt, förlåt, detta var inte bra! Min uppdatering suger verkligen! :( Men det har hänt en massa både kul och tråkigt sen jag updaterade sist. Kan självklart inte säga allt, men kristianstadsdagarna är ju slut iaf, simon är inne på sin sista veckas semester, vi har haft ett år tsm den 24 juli, vilket firades med att jagbefann mig på jobbet 24 och 25! (Y) dock åkte vi ut och paddlade kanot och tältade 26-28 i immeln, galet undebart vacker, bara han och jag i skogen själva! Sista natten var lite läskig, vill ni veta mer får ni fråga, höhö.
Boyen har haft lite semester efter han fick sitt flugtäcke. Nu är det bara lite drygt 20 dagar till sen börjar jag på mitt riktiga schema! Åh jag ser verklgen fram emot detta!

Idag samlades alla i stallet för att tvätta stallet, det blev verkligen rent! Tillbringade hela dagen i stallet, från 7 imorse, och jag kom hem vid fyra tiden. Gott grillat fick vi också, dock va det självklart jag som valde vad vi skulle grilla ;). nej nu ska jag hoppa i duschen så jag hinner med bussen om en timme. Ta hand om er!
TJAAAAAA

(JAG SAKNAR JOANNA SOM FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!)

RSS 2.0