två 1/2 pass

Oj det var visst ett tag sedan som jag var här inne ser jag! Som ni kanske förstår så har det verklugen hänt en hel del sen sist! Det har firats fyra stucken advent, det har blivit julafton, simon har muckat, vänner kommer och går, personal fest. ja jag orkar bara inte ens tänka igenom allt som har inträffat. men det största händelsen måste nog vara all denna snö och den kraftiga kylan som vi har! 24 minus är fan inte okej om man bor i skåne :O! Knappast om man bor någon annan stans heller ^^.
Men som ni kanske förstår så har jag nämnt mina höjdpunkter som har inträffat, bara det här att simon har muckat, det är helt underbart! Dock träffas man ju lite för ofta nu bara för att man kan, så det får vi minsann ta tag i inom kort!
Och på tal om personalfesten, tjenare vilken höjdare! Ja jag trivs på jobbet helt klart! Lite kass bar att det inte kom någon taxi så jag missa förfesten, men det gick helt klart ändå, väl inbjuden av mitt bordsfolk :)
Om två dagar skjuter vi in det nya årt och med endast två och en halv arbetsdagar kvar sitter jag här i väntan på min egypten semester. Ärligt, bara 2 1/2, idag imorgon och på måndag. Ja nu är det nedräkning så att säga :)!

Nej, nu får jag återgå till mitt arbete. Om jag inte hinner uppdatera innan det nya året så får ni alla ha det så trevligt.
På återseende!

RSS 2.0