Hej Sverige

Hoppas ni har det bra där hemma? Jag har hört att det kommit riktigt mkt snö och att det bara fortsätter, shit asså, jag tycker verkligen synd om er, jag som lider här i värmen för att det är för varmt!! Jag tror jag ska njuta dom sista dagarna jag har nu här på Koh Samui. Imorgon ska vi dock ut och Rida elefant och vandra i bergen mm, mer information kommer om det nästa gång jag snappar upp internet, för alla som känner min lilla familj, vet att jag har en bror som sitter 24/7 vid datan, så så fort det finns tillgång så sitter han där, hopplös!
Förresten jag måste få skryta lite också, jag är klar med all dykning, jag har vatt nere på 30 meters djup, haft natt dyk, navigerat, kört uv-moped och fotograferat undervattnet, shit asså, det är toppen. fem dyk på två dagar, trött va jag, men riktigt underbart nu. Idag är första dagen på en vecka som jag inte haft våtdräkt och tub på mig, det kändes konstigt... Jag saknar redan Hampus norrländska stamnming, sjukt charmande :$ (förlåt Simon) 
Åh, på tal om Simon, det är snart den 24 ju :O, det innebär att vi firar.. ehm.. 7 månader, thihi :D dock vet jag inte om han fortfarande lever..? Inte hört något på en vecka nu, och får inte veta något förän tidigast torsdagkväll (fredag morgon här). men what ever. Nu orkar jag inte sitta här med, take care, (K) <3<3


Open Water, Advanced Open Water

Tja alla läsare!
Ni ska bara veta i vilken lyx man lever! Vi ligger på stranden hela dagarna och bara njuter av underbar värme och sol, och maten ska vi inte snacka om, toppen!! Nej nu ljuger jag, förlåt. Det är tidiga kvällar och tidiga mornar här på Koh Tao! Igår blev jag och stoffe klara med Open water kursen, på kvällen firade gruppen med att kolla på filmen och käka god middag tillsamman, dock har vi börjat halv åtta på morgonen och har gått och lagt oss vid halv elva tiden, idag påbörjade jag min advanced kurs, fick sovmorgon till halv tio(!) vet inte om jag kan kalla det vomorgon, men ändå.. Tre dyk har jag hunnit med idag också, djupdyket, navigering och nattdyk, imorgon väntar foto och uv moped, det ska bli sjukt kul :) Jag ser ram emot imorgon, två dyk kvar sen är dykningen avklarad, det har varit riktugt spännande men just nu vill jag bara att det ska ta slut, är faktiskt ganska trött! Imorgon eftermiddag bär det av till Koh Samui igen, då, äntligen, då ska jag slappa, ligga på stranden och bara ta det lugnt! Det ska bli en del fest också kan jag tala om, har vatt en väldigt nyker vecka, känns int ehelt okej eftersom jag är på semester :P.
Nej, nu ska jag borsta håret och bege mig ner för tt käka lite mat, samling halv åtta imorgon också...
Ta hand om er!!!
PUSS <3


Plugg på balkongen inför ett delprov i open water


Bankok Koh Samui Koh Tao

Hej alla fina :)
Vi har haft en lång resa, många timmar med dålig flygplansmat och annat skit, Ryssar som stinker svett och gammal tantparfym, barn som hostar och nyser oss i nacken, små propellerplan, försenade taxi, fulla båtar och så kryddar vi med brantabackar och massa sol! Ja, detta är lätt en fin resa ska jag tala om, jag har underskattat thailand, men det toppar ändå inte, det är för mkt turist, helt klart! Just nu sitter jag på balkongen på Koh tao, idag påbörjade vi vår dykning, dock hade jag och stoffe redan gått igenom halva kursen, så kommer nog bli ganska tråkigt de närmsta dagarna, men på fredag har jag iaf ett Sert! :)Och nu måste jag bara göra alla lite avundsjuka där hemma... Timbuktu, Tingsek, Sahara Hotnights och Promo mf sover på vårt hotell, de ska troligen gå samma dykning som mig ;), ganska ball mste jag säga. nej, det blir bara ett snabbt inlägg idag faktiskt, klockan är 00.40 här, ska börja dykningen halv nio imorhgon, så måste dra mig till sängen nu. Ta hand om er!
Massa pussar er Alle


Min drog i Thailand: solskydd, Spy red och bananer ;)
(Dag ett, koh Samui)


THAILAND

Ja mina små vänner. Sista dagen i kylan, imorgon bitti lämnar vi landet, 08.23 går tåget, ojojoj, det är blandade känslor måste jag säga! Dock är det nog bara bra för oss alla, det är nog bäst så här ändå!
Om fyra timmar står simon på stationen, innan dess ska jag packa klart det sista, åka till Boyen, köpa morötter och en ros..
Ha det så bra allihopa, ska försöka uppdatera på kvällarna, men det beror på..
Sköt om er. PUSS

ishallen?

Ja resten av klassen befinner sig nu i ishallen, men eftersom jag vill bli frisk hoppade jag det för att inte utsätta mig för mer kyla. Det är fan helt sjukt, om två dagar åker jag coh lämnar detta kalla jobbiga, fula och egoistiska landet, så jävla skönt :D. Ska bli fint med lite sol och värme, lite bad i havet å så :).
Jag är i stort sätt klar med biologi plugget, lite repetition kvar så jag får bättre än G imorgon, religionen har jag också fixat. Simon kommer hem imorgon. JA förresten, jag har kollat upp lite nu, fast jag sa att jag inte skulle det, jag har tvp misstänkta, nu ska jag bara ta reda på vem av dom det äår. Jag vet att det är en av dom, och tror jag vet ganska starkt vem också, sen ska jag ställa henne på plats. Hon ska ge fan i min pojkvän! Jävla hora, hursäkta mitt ordval, men helt klart det bästa som passade in!! För det är precis vad hon är!

Nu ska jag ta en halstablett, logga ut här ifrån och sätta mig och plugga lite biologi till, sen kommer klassen ich då blir det mat och religion. Efter plugget blir det mot stallet för att fixa allt, Jossan kommer och ska rida Boyen, se om det funkar så att hon kanske kan rida Boyen medans jag är och har det toppen i Thailandet :) höhö.
Ta hand om er, jag lägger troligen upp ett inlägg till lite senare ikväll. Pusspuss

Tjatja

HAr jag sagt att jag har en finne på näsan? Jag är typ Rudolf, tro mig, den lös faktiskt, dock har jag täckt den med tandkräm (tipps som jag snodde från Joanna) och nu har jag även tryckt den, har även lagt på ett lager till med tandkräm som får sitta till imorgon :$. jag vill inte ha den kvar på rdega nämligen så gör allt för tillfället. JAg kom nyss upp från ett bad, jag låg i badet i nästan en timme och pratade med söto simon på samma gång, jag va nästan russin efter det, tackar tackar. Nu är klockan mkt, jag ville mest bara påminna er om min lilla BETTY, Hon har faktiskt varit borta i två veckor idag :(, i hela yvå veckor har hon sluppit ha ont, innerst inne är jag glad, men det gör ont i mig att inte kunna pussa på henne! :'(
Nej nu är det naten som gäller så jag nte försover mig imorgon (börjar ju åtta :$)
Godnatt allihopa :) Puss puss



Ja sa jag det förresten?
Joppe kom hem idag och det firades med en fika på Fenix med Honom och Aron :)


Snö

Jag är trött på det! I över två månader har det legat snö här, inser ni hur länge det är eller? :O Och inser ni hur många gånger jag har hållit på att köra fast med bilen ute vid stallet? inte är det en gång, typ nästan varje dag bara för att det blåser som ett sär!! Nej det ska ärligt talat bli sjukt härligt med sol och bad på på söndag eftermiddag!!!! Snacka om att man längtar eller? För övrigt har det inte hänt jätte mkt sen innan dag.. skolan är slut, jag har vatt i stallet, pluggat färdigt uppgifterna på Biologin, nu är det bara repetition resten, och så har jag hunnit med en lite fika med Aron och joppe (Som för övrigt kom hem idag!!) Allt känns mkt bättre nu, det börjar arta sig, även fast det inte borde..? Nej nu ska jag springa och fixa lite saker, in till grannen, ge hunden mat och gå ut med henne och plugga vidare. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare.
Puss alle


nej, inte direkt förvånad

Snacka om jobbiga dagar, jag vill bara attd et ska vara över, att allt bara ska lösa sig och bli bra igen :(. Simon, du är det bästa jag har, jag älskar dig, betyder inte det ngt? Kanske värt att kämpa för? Jag kommer kämpa iaf, även om det skulle ske något oväntat kommer jag kämpa, du är mitt allt :'(! JÄVLA FITT LINN/HANNA/ROBIN!!!!! JÄVLA FITTOR HELA HÖGON!!!! Jävla idiot hammar folk, alla kan bara dra åt fucking helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni han fan förstört ALLT, Tack så JÄVLA mkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOANNA, JAG BEHÖVER DIG! :'( <3 Jag ber dig jätte snällt, kom hem i Mars, jag behöver en kram och lite stöd från någon som verkligen känner mig och vet hur jag fungerar! :(

Gav mig till och med fel nummer, så sjukt fegt!!!!

Måååndaaaag

Jag är trött på måndagar det bara är så, dom är alltid så jobbiga, första dagen på veckan, man måste upp tidigt, gå till skolan, umgås med folk som man egentligen inte vill umgås med och spela trevlig. Nej det är mkt bättre med kvällar och helger, helt klart! Ikväll har jag faktiskt varit duktig. Massa planering och två timmar hos farmor och bengt, Det blev macka och Te, och sen hjälpte jag dom med min gamla data, dom hade problem med "darin.se", ni vet, en gång i tiden var jag ett stort fan, hade hans hemsida som första hemsida på internet, yeeeah jag vet, coolt! Sen hade dom bekymmer med att min MSN kom upp hela tiden, jag förstår dom! :) Men jag har även hunnit med att reda ut ett och annat med Mr.Hiltunen som för tillfället ligger i lumpen. Rykten är rykten och ord är ord. JAg vet inte vad jag ska tro, men det känns väldigt skönt att ha pratat ut iaf. Det har knäckts många "pall mall", eller ja, en annan sort, idag. Dock va det första gången jag erännde för en tandläkare att jag gjorde det, LÄÄÄSKIIIGT, Alle börjar bli vuxen kanske? NEj jag skiter nog bara i vilket..! Hur som helst vill jag bara ha lördag, så att jag kan lämna allt bakom mig och bege mig till framtiden, ligga på en strand och sola in min födelsedag, som faktiskt är om en vecka :) Grattis till mig. Nu är mamma på väg hem från jobbet, jag och hunden ska nog gå å lägga oss så vi får lite sömn tills imorgon (som endast kommer bestå av en massa håltimmar, toppen doppen!!) Sköt om er allihopa. Godnatt på er!
Kram Alle

För en sanning

Allt bara vände, som en macka när man tappar den, pålägget hamnar alltid mot golvet! Jag ville baraveta hur det låg till, nu är frågan, ska jag lita på ditt ord eller alla andra runt omkring? Jag vet inte, det gör ont iaf :(.
Påtal om ont förresten, det känns otroligt bra att man har så "fina" klasskompisar/kompisar, snackar skit och går bakom ryggen, jag är så jävla glad att det bara är några månader kvar tills det är över, idioter är vad ni är! Vissa mer än andra, någon enstaka inte alls. Jag vill bara ha hem min Joanna! Det har hänt FÖR mkt den senaste tiden, jag orkar snart inte mer! Nu är det bara fyra dagar kvar tills simon kommer hem och fem tills jag åker till Thailand, det ska bli riktigt skönt å slippa allt å alla. Att ta på sig utrustningen och bara bege mig ner under ytan för att sväva i det fria, i tyngdlöshetens värld. Ojojoj, finns bara en sak jag kommer sakna lite här hemma, men det är bara lite, kan vara bra att det går lite drygt en månad.
Nu ska jag fixa till mig, om en timme ska jag sitta i tandläkarstolen, jag får min dom!
Ta hand om er, hejhej

 

med elva dagar kvar

Studiedagar är sjukt underskattade, idagr har jag sovit, vatt ute med hunden och käkat frukost, sovit, vatt unte med hunden stallet, sovit och ätit, thihi. sjukt gott ändå, ikväll blir det kanske lite mer allvar med Biologi plugg inför provet nästa vecka? :$
Och vill ni veta en helt sjuk sak!? Ja det vill ni. Carina från stallet ringde mig för typ tio minuter sen, en häst i stallet har sparkat av sig benet när den sparkade in i väggen och fastnade, så det var av från kotan, hoven bara hängde i lite skinn! :O Veterinär är just nu påväg ut för att ta bort den på plats, finns inget att göra. HUR SJUKT ÄR DET INTE? :O Jag åkte för fan fårn stallet för en och en halv timme sen, då var hon hur lugn som helst! JAg känner att det börjar bli lite för mkt för tillfället.. Plus att det är snöstorm påväg/här. JAg vill inte ha mer snö, jag vill ha sommar. Tack för Thailand om elva dagar! Och tack för att Simon kommer hem till helgen! Jag sakran honom otroligt mkt idag :(

Otroligt

Inte hade jag förväntat mig att hitta en ungrare på österäng efter tre år!! Shit det var helt sjukt, en kille som jag har snackat med en del börjar helt plötsligt prata om ungern, så visar det sig att han är ungrare, HUR SJUKR ÄR INTE DET? :O För alla österängare som var på avslutningen i aulan nu i somras, han som sjöng Alexander Rybacks låt, herre jävlar, jag blev lite chockad! Bara så där från ingenstans. Aja, sånt är livet ibland, höhö. Helt klart en höjdpunkt i mitt liv just nu, det finns alltså någon som man har lite gemensamt med iaf..
För övrigt har det inte hänt så mkt, lång dag i skolan, 8.00 till 15.30 dock endas två lektioner! Sen blev det ju stallet som vangt, planerade ridning, men blev lite mys istället, helt okej.
Och ikväll är jag hemma själv med hunden, så ska gå ut en liten runda med henne nu och sen blr det tv all night long. Thihi. Hiltunen ringer nog snart också :)
Studiedag imorgon, FY FAN VAD GOTT!!!!
Hejhej


Måndag

En ny vecka, vi tar det som en ny start. Varje ny vecka är en start på ngt nytt. Vem vet, denna vecksn kanske blir det bästa i mitt liv? Dock tror jag inte så start på det, men man kan ju iaf försöka ge det lite hopp. Igår var jag på släkt middag med simon, det var faktiskt riktigt mysigt, jag coh simon, hans storebror John och hans flickvän, deras lillebror, mamma, morfar, mormor och Liselotts bror, fru och barn. tillsammans var vi tolv stycken, kalas mysigt!! Igår kväll åkte han, klockan 21.10. Jag kunde drf inte sova hos honom inatt och pappa var fortfarande hemma så jag fick sova i soffan inatt, hjag vägrar sova i mitt eget rum!
Nu börjar jag om 8 minuter, jag ska ta och logga ut och bege mig, efter denna lektionen har jag ett hål till 12.40, toppen! (Y).
Hörs senare,
Ciao

RSS 2.0