Nej, inget att lita på

Jag trodde så sjukt fel. Vänner, nej det skulle jag inte tro. Jag har nog fan inga riktigt vänner, jag tror inte jag vill ha det heller. Alla bara spelar, eller förlåt, inte alla, men alla nya "vänner" spelar bara. Det kallas att utnyttja, så länge någon annan betallat eller liknande så går det bra. Nej tack, nu räcker det, räkna inte med mig fler gånger! En liten ynka fråga hade räckt, hur fan kan ni veta? Detta va precis vad jag behövde... Tack som fan! Gå å dränk er!

Min underbara kom hem igår, jag tillbringade natten i hans lägenhet (om någon nu bryr sig?). Jag kom nyss hem därifrån, så nu ska jag springa ner och fixa med tvätten och liknande, sen ska jag köra till Boyen för mockning och ridning, sen blir det inom hjärtat och hämta min saker och vidare hem för dusch och fix. Sen tänker jag skita i allt och alla och dra hem till Simon för en mys/utekväll! Nu blev det stressigt, hörs imorgon.
Hejhej


Nej, inget att lita på

Jag trodde så sjukt fel. Vänner, nej det skulle jag inte tro. Jag har nog fan inga riktigt vänner, jag tror inte jag vill ha det heller. Alla bara spelar, eller förlåt, inte alla, men alla nya "vänner" spelar bara. Det kallas att utnyttja, så länge någon annan betallat eller liknande så går det bra. Nej tack, nu räcker det, räkna inte med mig fler gånger! En liten ynka fråga hade räckt, hur fan kan ni veta? Detta va precis vad jag behövde... Tack som fan! Gå å dränk er!

Min underbara kom hem igår, jag tillbringade natten i hans lägenhet (om någon nu bryr sig?). Jag kom nyss hem därifrån, så nu ska jag springa ner och fixa med tvätten och liknande, sen ska jag köra till Boyen för mockning och ridning, sen blir det inom hjärtat och hämta min saker och vidare hem för dusch och fix. Sen tänker jag skita i allt och alla och dra hem till Simon för en mys/utekväll! Nu blev det stressigt, hörs imorgon.
Hejhej


24 timmar

I 17 ½ år har min lilla Betty alltid legat och klappat mig till sömns, inatt fanns hon inte där. Det känns tomt. Ensamt. Jag trodde verkligen inte det skulle bli såhär jobbigt. Igår orkade jag inte ens gå ner för trappan ner till mitt rum där Betty älskade att vara. Först för tio minuter sedan vågade jag, för jag var tvungen att hämta kläder.. Shit, det gjorde ont! :/ Hon har varit ifrån mig i 24timmar nu, eller nej, inte ifrån mig, hon har sluppit lida(!!), hon kommer alltid finnas med mig!
Nu är det dax för skola, sen gäller det att hålla tummarna på att Simon kommer hem ikväll.
Ta hand om er, love Alle

ensamhet

När jag körde in bilen på gårde när jag kom hem efter skolan idag, slogs jag av tanken att Bett inte var hemma. När jag öppnade dörren var det första jag såg en stor jätte fin ros på bordet i en fin vas, med ett paket framför. Jossan fatta viken och gick sin väg, i paketet låg en Pandora, en katt. Den betyder ska ni veta!
För en stund sen ringde Simon och berätade att han eventuellt inte kommer hem imorgon pga vädret, tanken hjälpte inte mig ett dugg!
Och nu ska jag kolla klart Robinsson och sen ska jag sova. Inga fler inlägg idag.

Om en kvart var det tolv timmar sedan Betty somnade in! :'( <3<3


Betty <3

Hon var den enda, den mest betydande. Kommer aldrig glömma när hon låg där i korgen och tog sitt sista andetag och bara somnade in med ett leende, och hur nöjd och fridfull hon såg ut när hon väl var borta. Hennes tomma ögon stirrande in i mig när jag kramade om henne för sista gången. Den livlösa kroppen bara hängde. På en minut gick hennes kropp från att vara lätt och smidig till att vara tung och oföljsam. Jag kände hennes lättnad efter smärtstoillande, hur smärtan i hennes öron bara släppte och hon började spinna. Det var det jobbigaste jag gjort och denna dagen kommer jag nog aldrig glömma. Hon gick till och med frivilligt in i kattburen, precis som att hon förstod. Klockan är nu 15.34, jag har gråtit sen jag fick beskedet imorse klockan 08.45. 09.15 fick hon somna in i en trygg sömn. Aldrig mer kommer hon komma och hälsa på mig när jag kommer hem från skolan. Aldrig mer kommer hon trösta mig när jag mår dåligt. Aldrig mer kommer hon sova över mitt huvud och klappa mig till sömns. Aldrig mer. Tanken svider och det svider i hjärtat, dock är det blandat med en lättnad att veta att hon aldrig mer kommer lida eller ha ont. Nu svävar hon i det oändliga med morfar och Otto. Nu har jag bara henne i tanken och i hjärtat. Hon var verkligen världens finaste katt!! Nu ska jag logga ut här ifrån och kalla på hunden för tröst.
SOV GOTT MIN ÄNGEL! JAG ÄLSKAR DIG <3<3


R.I.P

Sov gott Betty <3<3


Tack för den ja

Trallala, jag försov mig idag, inte jätte kul, estet läraren lär ju dampa sönder nästa vecka.. Dock har jag ju mitt hål nu efter denna lektionen ändå så jag börjar inte förän vid 12.40, men innan det tänke nog jag och mamma dra in till stan och kolla på badkläder. Sen ikväll blir det en snabb runda ut till Boyen och sen skynda hem för att kura ner mig i en filt med mys kläder och massa te och honung, håller nämligen på att bli förkyld, tackar alexander bladh för detta sen i fredes i klassrummet, tacktack! (Y)
ÅÅÅÅÅH, nu är det bara två dagar kvar tills Simon kommer hem, det ser jag fram emot!!
PALLA ATT DET VAR 15 MINUS NÄR JAG KÖRDE HEM FRÅN JOBBET IGÅR KVÄLL :O!!!!!!!!! Det är verkligen inte okej.

Nej nu ska jag fixa till mig lite och sen blir det staden.
Ciiiiao


Frukost

Skolan börjar 12.40, hur segt är ointe det att gå till fyra sen då?
Hur som helst sitter jag här igen, framför TV:n med en kopp kaffe och klementiner och funderar över nattens dröm.. Jag tror det är min flärde´natt som jag drömmer denna drömmen irad!  Det måste äl betyda ngt, eller? Det blir liksom som en uppföljare, lite som en serie, det man drömde natten innan kommer lite som en repris så man ska minnas det, sen kommer seriemelodin och sen börjar det nya avsnittet. Lute läskigt faktiskt. Jag vaknar alltid samma tid och får kännslan av att någon är i mitt rum och tittar på mig när jag sover, inte alls kul.
Aja, får kanske börja sova med lampan tänd? :$
Nu måste jag hoppa i duschen! Hörs kanske efter jobbet ikväll.


6 Månader / 20år

Shit, i 6 månader har jag och simon vatt tsm idag!! och stått ut med varandra i nio! Han fyller även 20 år idag, galet bra. Snacka om att dricka är fixat ^^.
Nej nu ska jag stressa in i duschen och slänga i mig lite mat och sen blir det jobb ikväll.
ta hand om er! :)

24/7-09 --> 24/1-10 Simon <3


Ljudet av ditt hjärta

Min stressiga lördag är över, äntligen!! Har hunnit med en hel del faktist. lyckades även klämma in att beställa Pizza, och endas dom som käner mig bäst vet vilken jag beställde på Arles, finns två att väljamellan ;)
Simon ringde för en stund sen också. Alltså, jag kan låta töntig, men fy vad jag saknar honom. När jag är van att se och krama om honom varje dag till att endast få höra hans röst är ganska tungt. Och imorgon, på hans 20 årsdag och hans och min 6 månaders dag, jobbar jag kväll och kan inte prata med honom eftersom jag slutar halv elva och då ska dom ha släckt :/ likadant på måndag!! Det är inte rätt att mina absolut närmsta är borta, Först Pernilla, sen Joanna och nu Simon. Där imellan en massa andra värdefulla som bara försvunnit. Det känns i mitt lilla hjärta. Jag vill ha mina fina hos mig!! Detta året kommer bli ett depp år. När jag fått hem Päran, Joanna och Simon blir jag glad igen. Micca får försöka finnas där 24/7 istället.
Nej nu ska jag somna in i mina tårar, det räcker med tanken på katten...  Godnatt

lördags stress!

ojojoj, ni skulle bara veta hur upptagen jag är idag va! Just nu är det ganska lugnt, men så fort jag skrivit klart detta börjar det. Först ska jag ner till önnestad och slänga en massa tomflaskor, sen ska jag hem och byta om, slänga i mig en bit mat och sen köra till stallet, mocka och rida sen stalltjänst, klockan 16 kommer hovslagaren och så tar det en stund. efter hovslagaren kört ska jag köra ut med pappas bil till statoil och fulltanka, fylla på spolarvätska och olja och sen ta en biltvätt(!!) som jag aldrig tidigare gjort. sen ska jag hem och städa rummet, stryka lite kläder och sen är det dax att sova. Helt ärligt, jag har inte många minuter fritt idag. Imorgon är typ samma stress. Upp ganska tidigt och mot Boyen, klockan 14.45 ska jag och mamma köra från färlöv och mot jobbet. och sen var helgen slut. stress stress stress. gud vad jag är glad at jag inte drog ut igår!
nej nu börjar stressen. hejhej(Boyen <3)


SIMON <3

Jag har skarpa funderingar på att gå och lägga mig, starta en film och bara sova? Hur kan jag vara så trött?
Förresten, simon fyller 20 på söndag, jag har planer på att gå hem till Liselott och krama om henne, sätta mig i Simons rum och spela lite med sammy för att fira? simon ringde nyss och hade en super nyhet. eftersom det har blivit ändringar i lumpen, att den inte längre är ett måste, så kommer dom som hoppade in nu i januari endast vara tvugna att gå till juli. Dvs han kommer hem ett halvår tidigare än planerat. Det blev ju självklart jag sjukt glad över! Eftersom han valde att inte stanna där och jobba i två år. Så jag får hem min lilla pojke till sommaren ^^.

(det är något speciellt med söder)


Let's dance

Oplanerat nog sitter jag och min pappa och kollar på let's dance ikväll. Hade planerad fest, men orkade verkligen inte. Var fan är fest alle någonstans? Aja, hur som helst. Pappa kom hem idag. Det verkar som han har börjat fatta vinken. Det första han sa till mig va att han skulle städa ur forden och tvätta upp den sen är den min. jag va tvungen att fråga vad han sa för att verkligen se så att jag inte hörde fel. men han sa verkligen det. Riktigt nice!!! Och dirket efter det bad han mig hjälpa honom med datan (han ska skaffa ny och behövde föra över saker) och när jag va klar med det fick jag 100 kr av honom som tack! Jag kanske inte ska hoppa för högt av glädje, turen kan vända... Men för tillfället känns det ganska bra. Va ju pank innan, och min C va slut, så det har jag också kunnat handla in, PLUS fredagsgodis ^^.
Nej nu började let's dance igen.
Ciao!

Fredag

Då va det äntligen fredag igen! Riktigt skönt. JAg har äntligen skrivit provet i ledarskapen också, skönt att ha det avklarat faktiskt. Ikväll blir det mys med tjejerna, blir troligen ingen utgång för mig, ska spara pengarna till nästa vecka och thailandet istället. Nu är det faktiskt bara 22 dagar kvar till sjag åker, läskigt men sant.
Jag saknar min Simon och min Joanna. Jag saknar även Aron och Joppe och allt vi hade.
Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sen göra den mentala-träningen och läsa lite twilight, höhö.
Trevlig helg allihopa!


Hunden rapar?

Nu har jag pluggat lart ledarskapen i stort sätt, ska kollaigenom allt en gång till innan jag somnar, sen kan jag sova med god ro. För ungefär två timmar sen gjorde v ngt oväntat, vi sålde vår moppe (som för övrigt bara har stått och samlat damm i garaget i ungefär två år kanske?) Några tusenlappar rikare, tack för den ja, passar bra så där inför slutetampen av månaden, innan löning, höhö. Kryss i taket, jag höll mig vaken under nästan HELA mentala-träningen idag, ska ju hålla på till tisdag med det, så jag hinner nog fixa hela tills dess, det är mitt mål!!! Snart ska jag ringa Simon, innan och efter det ska jag kolla igenom ledarskapen igen. Natti :)


Min älskade Betty :(

Nu är det antagligen snart dax att ta förväl av min lilla katt! Fick henne när jag var ett, så hon blir 18 år iår. dock hinner hon antagligen inte fylla 18. Magrat av riktigt mkt under kort tid och verkar må allmänt dåligt. Fick veterinärs tid på tisdag klockan 13.30, kommer antagligen byta den så vi får på onsdag eller måndag morgon istället. Han vi pratade med trodde att dom eventuellt var tvugna att ta bort henne på plats, om vi inte ville in ocgg greja så hon klarar två år till, vilket jag inte år med på om hon kommer lida av det. Så inom en veckas tid kommer jag bli av med min kära kise. Ni skulle bara veta hur mina tårar faller just nu, jag ser inte fram emot den dagen :(.

Hur som helst. Min dag har varit bra, helt okej iaf. Börjar med kemilabb, fortsätter med idrott och avslutar med religion. Jag åker dirket till Boyen och fixar. När jag kom hem hoppade jag i ett varmt bad och sen ner i en mysdress. Nu ska jag ner på rummet och plugga det sista på ledarskapen. Ska sitta uppe tills jag somnar omedvetet, för jag ska fan ha bra på detta proet, det känns som att jag kan det, men jag ska kunna det ÄNNU mer, mitt betyg hänger på detta :O!
Sköt om er, blir nog inte fler inlägg idag.
Pusspuss


<3Världens finaste <3
Kämpa vidare, jag vet att du klarar det!


Onsdags stress

Hej allihopa!
Igår var en konstig dag måste jag säga, den avslutades med ledarskaps plugg, paradise hotel och en samtal från min söta. Han trivs inte, samtalet bestod av övertalning att han ska stanna och  tårar i mångder. Ett jobbigt samtal faktiskt, men det löser väl sig i längden? :/ Efteråt hade jag lite svårt att somna, lite så där orolig ni vet?
Och imorse va det ännu svårare att gå upp, Plus att jag tror att min knäskada håller på att komma tillbaka, har haft ont hela dan. Men lite zoon och back on track på det så ska vi nog kunna lösa det hela!
Jag kom preci shem från skola och stall, klockan är tre och jag är färdig, det känns skönt! Nu återstår bara ledarskapsplugg typ hela kvällen tills hjärtat ringer.
Och nu är mamma påväg till macken för att köpa saker till våfflor :D gottgott.
Nu springer jag, hejhej


PluggPluggPlugg

Äntligen är jag hemma efter en lång dag i skolan med endast HÅL!! Hatar vårt schema för tillfället, hoppas vi kan ändra det till nästa vecka!! Jag har precis lagt in bilder både från mobilen och kameran, och ska jag vara ärlig så har jag börjat tveka lite mellan vilken jag vill ha, men det löser väl sig? sk ain och kolla imorgon, måste bestämma mig!!!!!!!!!
Måste springa, ledarskapen kallar, Tja!håltimme

Ja då var det tisdag, dom är  inte roliga, fan att simon är i lumpen nu :( hade vatt gött att kunna dra dit faktiskt.
Vi skulle egentligen ha historia idag, men dom som vi har historia med skulle tydligen vara i aulan och göra ngt, så vi var bara fyra stycken eftersom sammy och billie inte kom på lektionen, så vi hade endas planering, det vill säga att vi hade endast lektion i typ tio minuter. Viljket betyder att vi har haft håltimme sen Halv tio, och mnästa lektion börjar inte förän 14.20!!!!! Funderar riktigt mkt på att skita i den, orkar inte vänta mer :O!
Ikväll vety jag helt klart vad jag ska göra, plugga ledarskap och leta efter en bok som jag tydeligen inte lämnat tillbaka :$. Men innan dess ska jag till min lilla söta häst som är jätte duktig. Har glömt att skriva om honom på ett tag, jag skäms lite över det faktiskt! Han har ju varit skadad en del, och nu håller jag på att sätta igång honom igen, måste säga att han rör sig finare än jag kunde hoppats på efter skadan! :)

Simon ringde mig igår med förresten. Han trivdes inte alls där. Precis innan han ringde hade dom haft lite drygt tio brandövningar, så dom fick springa jätte långt bara för att dom skulle ta sig till och från. OCh dom sa att dom gjorde det så många gånger för att dom verkligen skulle veta hur dom skulle stå/springa om i fakll att det skulle hända ngt. Sen var han sur med för dom slutade övningarna vid elva och så skulle dom upp vid sex imorse, höhö :D. Lite skadeglödje från min sida faktiskt!
Aja, jag ska vara ärlig, jag kommer sakna honom, riktigt mkt. kommer inte vara samma sak när man inte har honom tolv minuter ifrån mig och vid min högersida när jag sover, men det är väl en vanesak?

har inte mer å säga för tillfället, hörs senare. ta hand om er så länge. Puss :)


Inge kul alls :/

Förlåt allihop, jag har inte bloggat på lite mer än en vecka nu! JAg har mina anledningar. Fy, det har änt lite mkt!
JAg kör en snabb sammanfattning så kanske ni förstår?

Tisdag; ett litet missförstånd mellan parterna som ledde till någon tår här och där, natten tillbringades tsm, stelt men mysigt.
Onsdag; vaknade upp och det kändes mkt bättre. till skolan vid elva, hem och sen till stallet, då mamma ringer mig precis när jag ska köra hem, att jag måste hämta henne på jobbet för hon mår jätte dåligt (så pass att hon inte kunde köra hem själv!!!), jag är snäll nog och gör detta, som tur är har jag hunden med mig, så hon blev inte lämnad. väl framme på Furuboda kryper mamma in i bilen och kvider sönder, vi hämtar upp simon på söder och beger oss mot färlöv. Mamma ringer ett nummer till sjukan, dom säger att hon ska in direkt. jag och simon kör ch lämnar henne och drar sen vidare hem till honom undertiden väntan. Det drog ut på tiden, så vi körde hem. Mamma blev liggande på sjukhuset, stoffe och pappa befinner sig då i GBG!!! Jag och simon tar ner hunden på mitt rum. somnade vid halv fyra eller ngt.
Torsdag; mamma var inte hemma när jag vaknade = jag va oroli och stannade hemma från skolan. MAmma hör av sig senare och dom vet inte vad hon ar för ngt. Simon håller sällskap även denna natten, efter att jag och bror min hämtat bilen på Furuboda. Pappa skäller ut mig, jag blir arg, inge kul!
Fredag; jag mådde fortfarande dåligt för det med mamma, men dom hade just fått veta vad det var för ngt, så det var skönt. Men jag stannade från skolan då med. Jag och simon passade på att ha massa mys så mkt som möjligt. Jobbade sen mellan 16.30-24.00 och sov på jobbet.
Lördag; jobbet mellan 8.00-14.00, sen blev det boyen och simon mys fram till 01.20. Trotts skräckfilm lyckades jag komma på andra tankar och satt å grät i ungeför tre timmar rätt av!!!
Söndag; stalltjänst klockan 7 på morgonen, hem och sov en timme, mot malmö för dykning vid elva så vi var där halv ett. Halv sex åkte jag där ifrån mot jobbet för att jobba till 22.30. Sen blev det mot viby, där bror hämtade mig, sen långebro för å hämta bil och sen mot simon för tårar, men även sömn.
Måndag; vaknade upp tidigt för simon skulle med tåget kvart i nio, men han ångra sig innan vi körde så han tog kvart i tio (jag kunde sova ite till^^). Höll tillbaka tårarna hela tiden, tills han gick på tåget, allt barabrast, och det var kört i lite drygt en timme. sen räckte det med tanken!

Som ni ser, jag har haft en minst sagt stressig vecka! mycket som har hänt, så jag har inte riktigt hinnut med känns det som. Jag vaknade iaf nyss från min avslappningsövning, idagr var den riktigt nice kan jag tala om, lätt den bästa gången hitills! Bilder från dykningen kommer komma upp så fort jag orkat lägga in dom på datan, det vet man aldrig när det blir.. men nu är klockan femni elva, jag måste sova.

godnatt allesammans, jag ska försöka uppdatera lite bättre, jag lovar :)


Endast timmar kvar nu.

Jag hatar söndgar, jag gör verkligen det!! Dikrekt när man vaknar så känner man att det är söndag och allt bara förändras. Jag vill bara sova bort en sån här dag, imorgon börjar skolan igen, jag vill inte!!! jag vll ha mer lov, jag vill kunna umgås med min pojke innan han åker, men det kan jag knappt :/.
Jag jobbade natt inatt med, jag bad pappa snälltatt väcka mig senast ett så jag skulle hinna med allt plus kunna sova inatt. Tror ni idioten väcker mig? nejnej, "jag tyckte du behövde sova!" när man ber snällt, inte ens då lyssnar han på mig. Det är söndag, går typ fyra bussar på hela dan, ett, fyra, åtta och tjugo över tio, jag ska till simon, nu hinner jag inte fyra bussen och åtta är lite sent. så sjukt trög! Kommer inte kunna sova inat heller, skit röv!

Nu ska jag fly, fly från idioter och bort till den bästa och fixa, öven ta en femma på parkeringen. Hörs, hejhej

jobba natt

Det kändes lite halvkonstigt att lägga sig klockan nio imorse och vakna nu vid fem.. Jobbar man natt vänder man ju verkligen på dygnet! Ska jobba natt inatt med, hoppas jag hinner ställa om mig tills skolan på måndag!!!
Jag ska ärligt erkänna att jag gillar detta passet, man hinner med så mkt mer, man jobar tio timmar, av dom timmarna sitter du stilla i en stol och kollat tv, eller vad du nu vill göra, i ungefär 8 timmar, det är faktiskt synd å klaga ;). Jag hann läsa nästan hundra sidor i "om jag kunde drömma" inatt. Hann även med lite läxläsning. Det kan vara värt att jobba natt lite då och då så man får saker gjorda:P.
Nu funderar jag mycket starkt på att käka ngt och sen hoppa i duschen, så hinner jag kanske köra inom söder en stund innan jag kör till jobbet så man kan få se om han lever idag.

hejhej


klipp dax

Igår va mysigt, jag hade en ensam hemma kväll, farm till typ tio, då jag och hunden begav oss mot söder för att hämta en film, med oss fick vi två filmer, några skivor och en styck simon. När vi väl var hemma igen fixade vi varm oboy och lite mackor, sen gick vi ner på rummet och kollade på skönheten och odjuret, som jag förövrigt bara sett en gång tidigare!!!
Nu är klockan snart kvart över två, om en halvtimme ska jag sitta i stolen hos carina, det blir klipp och färg, sen ska jag ut till Boyen för det vanliga. OCh i eftermiddag ska jag sova, för inatt ska jag jobba, medans halva kristianstad är ute och festar, Grattis alle!
What ever, nu måste jag springa!!
hejhej

High school musical

Ja jag vet, jag borde vara bättre på detta, men jag orkar verkligen inte. Det händer för mkt, det är för mkt jag vill hinna med innan allt går mot sitt slut.
I alla fall, så sitter jag här som ganska många gånger tidigare, ensam med hunden och katten, ljusen på bordet är tända, lika så granen och ljusstakarna i fönstren (som fortfarande står kvar!!!), eftertexten på en film som gick på tv1000 rullar för fulla muggar och jag vet inte vad jag ska göra, oh ser att datan ligger ungefär en halv meter igrån mig, så självklart plockas den upp, vad ska man annars göra iksom? :)
Ikväll har jag och hunden haft myskväll, kollat på HSM3. Jag gillar det lite faktiskt, man får rum att tänka, om jag ska vara ärlig så trivs jag när jag är själv, utan tvekan ska jag leta lägenhetn till sommaren, det hade varit trevligt :). En tråkig grej är att jag jobbar i helgen, natten mellan fredag och lördag och natten mellan lördag och söndag! på måndag börjar skolan och då är det bara en vecka kvar tlls imon också ger sig av :/ Det är då man får stå fast, inse vad man egentligen klarar av, jävla vad jag ska plugga xD!! haha, eller ja vi får se.
Jag har börjat läsa twilight också, precis tagit mig igenom "Edward berättar om sitt första möte med Bella". Man får helt klart en annan syn på alt, jag är fast, det bara är så.
Men hör och häpna, jag logga in på msn förförsta gången på, ja jag vet inte hur länge!! jag bytte då VISNINGSBILDEN! Eftersom det är så många som klagat på den otroligt snygga fisken så var jag ju tvungen ;).

Nej, skriver jag mer orkar ni säkert inte läsa, höhö.
Så tack för denna gången :)
Zea (K)


Pannebanne

Ja då har man kollat balklänning idag och igår, detstår nu mellan tre stycken, två vinröda och en rosa.. Lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Lutar nog mest mot rosa, lite oväntat kanske? :P
Lilla Joanna gumman åkte idag tillbaka till england, kommer bli tomt utan den lilla varelsen :/
Micca fick förhinder så henne ska jag inte leka med ikväll.

Förresten, kanske ska berätta att jag åkte in till akuten inatt.. halsen svullnade upp och lika så tungan. Men precis som alltid när man åker in till akuten så skickade dom bara hem mig och sa att vi skulle vänta och se vad som händer. Imorse var det ingen förbättring, så efter vinslöv blev det vårdcentralen. Fick tid direkt. Det visade sig att det var spottkörtlen. Inte jätte kul, käka citron, hur gott är det då? :O Aja, bara jag skipper skiten.

Dax å springa, hejhej!

Balklänning

Hej hopp allihop.
Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg den senaste tiden, men ska jag vara ärlig så kommer jagtillbringa dom sista timmarna här nu til att umgås med min Joanna, för imorgon bitti åker hon, så jag ska faktiskt bege mig bort mot viby om ca 25 minuter! Plus att simon sticker den 18:e, och max sticker den 7:e, så ska tillbringa dagarna väl! Fika och mys till tusen!
Idag var jag och mamma inne i stan och kollade balklänning iaf, Joanna och hennes syster var också med, hittade en jätte söt ROSA, satt riktigt snyggt, rätt kul att det var den först ajag provade också!! :) Imorgon ska jag bege mig till vinslöv för att prova balklänning där, då med mormor, moster och mamma. aaa shit det börjar verkligem dra ihop sig!

nej, nu ska jag läsa lite i "Allt du behöver veta om dykning" sen ska jag fixa, sköt om er. pusspuss


RSS 2.0