lördag

Idag steg jag upp halv fem för att köra pappa till jobbet och sen ta mig till stallet för miorgonfodringen. det första jag gjorde när jag kom tillbaka till micca vid halv nio var att sova till halv tolv. efter bara två timmar sömn in att känner jag att jag faktiuiskt förtjänar det! :) Sen blev det en riktigt bra film och lite Guitar hero, det tar sig ska´ni veta! :) nu sitter vi och dricker efter en fin middar (lax filé med god sallad, som vi för övrigt lagade själva!) Nej, nu blir det ombyte och sen mot staden. hejhej

Mys helg

Nu sitter jag hemma hos micca, har tillbringat min kväll här igår och även natten, dagen tillbringades i malmö med en massa massa find, jag som aldrig brukar hitta ngt på rean hittade en massa, tex ett par skor för bara 50 kroner :D! Nu håller jag å micca på att fixa oss, sen blir det staden för att träffa lite folk. Vi hörs när vi hörs. ha det bra så länge!


Party

Har haft en underbar dag på stranden med simon och sammy, begav oss sedan till stallet, kan inte förklara allt här, men gud, det var helt klart en upplevelse med en punkterad cykel och knäckt nyckel! just nu sitter jag hemma hos aron med löite folk, sen blir det kristianstad för lite party.

Allt för mig


Snabbnudlar

Jag kan ärligt erkänna att mitt liv är helt upp och ner för tillfället. I fredes pakade jag min väska, och nu bor jag hos simon farm till torsdag.. sen bär det eventuellt av till micca.. Behöver inte g in på detaljer..
Kristianstad dagarna har börjat iaf! Fylls med fart och fläckt :) Nu ska jag koka upp snabbnudlar och sen sätta mig i bilen och bege mig till Boyen innan ovädret kommer!
Puss på er.

Solettan

Hejsan.
Vi kör på en sen uppdatering, men det beror på solettan som avslutades i förgår, har tyvärr inte haft tid och ork att blogga efter att jag kom hem. Hur som helst har min tiodagars vecka varit underbart trevlig, träffat på både nytt och gammalt folk, vilket alltid är trevligt, min rumskompis Hanna, som även kallas dubai av endast en anledning, hon bor där.. En morgon när klockan ringde för att vi skulle upp, börjar den här trevliga lilla tjej prata engelska med mig, morgontrött som jag e svarar jag på engelska och båda brister ut i asgarv! det var nog den mest händelserika morgonen den veckan iaf.. Eller den gången när jag lyckats ta av mig mitt knäskydd och det låg på golvet, det var med lite spännande! Men framför allt, jag har gjort massa saker denna vecka som jag aldrig trodde att jag skulle kunna göra, eller snarare våga göra, så nu är jag klassad som Clown. Det är ganska kul, bonden otto-per var helt klart en favorit av alla. Vädret har ju helt klart varit toppen, synd å klaga måste jag säga!
För en liten stund sen beställde jag biljetter till Eclipse, blir på löööördag, alltid trevligt med lite bio. Nu ska jag skynda iväg till Boyen så att jag hinner med dagens aktiviteter, sen kommer väl simon, kanske, någon gång? a hand om er, pusspuss :)


RSS 2.0