Som sommaren

Imorgon är det midsommar gott folk, glad midsommar^^. Jag kommer tillbringa kvällen och eftermiddagen på jobbet, natten blir nog antingen hos mathilda med klassen eller hos micca :).
Jag mår toppen idag, en av anledningarna är att jag hade sovmorgon till halv ett idag, en annan anledning är för att solen skiner strålande. Men den största anledningen är att jag och Simon har 11 månader idag :$, ganska sött..
Nu ska jag betala min första räkning, sköt om er, tja!


Rivstart

Ja sommaren har börjat, det är ju ingen snack om saken... Jag har jobbat nonstop sen i tisdes, idag är jag ledig, på det iegn imorgon och så jobbar jag till onsdag och ledig torsdag och på fredag jobbar jag igen för att vara fast i tolv dagar, varav tio av dom kommer jag jobba 24 timmar om dygnet, hell yeeeeeah vilka pengar, å fy faaan vad jag kommer va trött efter det!!!!!
Farfar lämnades precis på flygplatsens¨nu har jag äntligen källaren för mig själv igen, har varit hyffsat jobbigt att höra på snarkningar från mor och far faktiskt.. Hur som helst, simon har ryckt in igen, och i fredes fick han självklart larm, så nu ligger han och vaktar gangsters ute i skogen/byn/stan, ja jag vet i fan, någonstans i sverige, typ så specifikt är det :O!! Och jag kan ärligt erkänna att detta har varit dom tre drygaste dagarna i mitt liv, det känns som det gått en vecka, det är fan inte okej..
JAg funderar iaf på att köpa mig en bil, typ en liten, det är ju aldrig fel, så jag kan köra när jag vill, hur jag vill och vart jag vill utan att behöva höra det jävla tjatet om att det inte är min bil....
Nej nu ska jag utpå nätet och leta lägenhet, bil och sadel, kanske data och baksida till mobil med :) sen blir det att betala in stallhyran och mobilräkning sen är jag fri, höhö. ( Jag håller på at bli vuxen:(!!! )


STUDEEEEENT!

Hejsan allihopa!
Sry för min dåliga uppdatering, men som alla säkeet vet så har det varit fullt upp med student och bal och allt som hör där till den senaste tiden. I fredes var det dags för mig att springa ut, och jag kan ärligt erkänna att det var riktigt underbart, bland det bästa faktiskt :). Imorgon börjar allv aret med jobbet och sen är det fuyllt upp hela dagarna tills sommaren är slut. Jävla i ´bergen vad jag gillar detta. sitter nämlugen för tillfället hemma hos Simon, vädret var riktigt fint när vi vaknade (vid nio för att snälla mamma ringde!!), men just nu är det inte riktigt lika fint..
Min underbara joanna kom hem i torsdes, hon åker igen på onsdag dock :( Päran kom hem veckan innan studenten, så det är lite drygt två veckor nu :) Mina underbara är på plats och studenten var ett minne för sig.
Nu ska jag lämna datan och gå och vara social med mitt hjärta en stund :)
Lovar att uppdatera mer i fortsättningen ^^
Puss

RSS 2.0