Måndag, och jag är ledig, helt okej!

Snacka om jobbig helg! Fredag kväll efter skolan och Boyen begav jag mig till jobbet för att tillbringa 7 timmar där. Lördag morgon klockan åtta befann jag mig där igen för att tillbringa 8 timmar med John.. Igår var det dax att ställa om klockan, och vad gör jag när jag har sovmorgon? Jo jag bestämmer att ha morgonfodring för att sen rida ut med camilla, grattis alle, en timme tidigare (Y). Klockan tre beger jag mig från rese med Alexander och Lii för att tillbringa ytterligare 7 timmar på Furuboda.. Herre jävlar vad skönt det var att sova ut imorse eller? Jo just det, efter jobbet träffade jag Joppe igår också, blev en korv på statoil och en röd på Maxi. Shit vad jag saknat honom. Nu ska jag fixa mig och sen köra släpet till besiktning, efter det blir det stan med Joppe och sen Boyen och plugg hela kvällen...
Och idag är inte vilken dag som helst, det är den 29/3-10, det innebär att Joanna Ekerot fyller 19 år idag. GRATTIS MITT HJÄRTA!!!


19 år i England, det är stort gjort gumman. <3


Idag är ett sånt ibland

Ofta man firar en fredagkväll på jobbet när man är 19år och går gymnasiet sista terminen, medans alla andra är ute och festar eftersom det vart löning..? Nej jag är nog faktiskt ganska ensam.. Upp och jobba imorse var inte heller helt kul, och tidsomställningen inatt också, en timmes mindre sömn, och jag har morgonfodring, JIPPI! Jävla skönt att få va ledig på måndag så jag kan sova lite! Ska jag vara riktigt ärlig så trivs jag inte. Jag trivs med mitt liv, men inte med folket. Tror det är dax att gå tillbaka faktiskt, släppa det nya helt enkelt. Jag är ledsen att behöva säga det, men SMNV3 har förändrats och inte är det till det bättre! Stackars jävlar.
Simon ligger fortfarande i fält, lite jobbigt att inte kunna snacka så mkt. Lätt att han ska få en ny mobil av mig sen, som inte dör efter fem minuter!
Nej nu måste jag sova. upp om sex timmar, yeeeah. Godnatt alla värdiga

Skit vecka

Jag drar mig verkligen för att skriva här nu mera.. Jag traggar ju ändå bara om samma saker varje gång käns det som! Men denna helgen blir iaf lite annorlunda emot de andra.. Ingen simon(!) men Joppe däremot, jobb, jobb och åter jobb. Och en snabb nyhet också, Boyen är hel(!!!) och går jätte fint och har gjort den senaste tiden. JAg har bara glömt att nämna honom. Och nu är det bara lite drygt två månader kvar med skola, det är ju fint! :) Jag saknar min Joanna som vanligt, även pernilla är saknad som en mört! Student kläderna har kommit, både jackan och tröjan satt riktigt bra! I helgen inhandlades förresten nem moon också :) knappt att jag knarkar böckerna och filmerna eller?
Ikväll blir det troligen en alle å micca kväll, man kan ju alltid hoppas iaf. Jag behöver det!
Och Joanna, jag måste prata med dig!!
Nu återgår jag. Ciao

Tisdaaag

Jag gillar tisdagar riktigt mkt just nu. Börjar åtta och slutar halv tio, HUR FINT ÄR INTE DET? :D Jo just det, Underbart! Efter skolan sprang jag inom stallet och fixade där, så halv tolv var jag hemma igen, klar med skola och stall, sjukt fint. Har hunnit plugga lite nu med och om lite drygt en timme ska jag och mamma till jobbet. Imorgon har jag relegions prov, hoppas jag klarar det, jag måste det!! Skit samma, nu ska jag srpringa in och lägga mig i ett varmt bad så jag hinner med allt:)


(Koh samui aitport)

Ridlärare?

Shit, ännu en helg som bara har flugit förbi. Dock har jag och simon samlat på oss vuxen poäng. I redes begav vi oss till maxi, och där gick han och jag som värsta paret som vatt tsm i år å dar å handlade bröd, smör, blåbärssoppa, nyponsoppa och pålägg... hör kanske inte till vanligheterna? Och igår igen ringer mamma mig innan jag ska hem och ber mig köra inom maxi åköpa toapapper och diskmedel, men denna gången hade simon och jag även hans bror med oss, till och med han gav oss vuxenpoäng! Och kommentaren efter var vi med kul "Fy vad gullit, ni är ju som gifta. Snälla kan inte ni gifta er? Så kan jag vara bestman?", man bara OKEJ SAMMY.. en liten stund senare kommer detta, "Älly, tänk om du och simon hade haft en...eller nej, tre små knattar springades här med er på maxi, tänk vad fint. Dom kunde heta knatte, fnatte å chatte!:D". Jag har nog aldig sett Sammy lysa upp så mkt efter en kommentar förut.. Nej, det där med barn och giftemål får nog vänta, ett tag iaf..!
Hur som helst, helgen är över och det är nu måndagsmorgon, alltid lika kul? nej. Jag sitter här med en kopp kaffe, ett glad blåbärssoppa, en macka och lite fil, jag börjar bli riktigt duktig när det gäller frulle!! Om ungefär 25 minuter ska jag bege mig mot staden för att hämta upp hela specialidrotten på rese (med ridkläder!!!), vi ska mot KRK och linda å jag ska leka ridlärare, höhö, det kan ju bara gå på ett sätt..
Aja, jag kan lägga upp en liten uppdatering om hur det gått senare.
Ciao

fredagsmys

jaha, då va denna veckan också som bortblåst, ibland undrar man vart tiden tar vägen egentligen. Och igår var det exakt tre månader tills studenten, lite läskigt..
Sitter nu i köket för övrigt och kolla ut genom fönstret och vad ser jag, om inte SNÖ :O det snöar igen, jag orkar inte, jag är så trött på det nu! Och om en halvtimme ska jag ta bilen mot stan för att möta min lilla pojke.. typ kallt.
Aja, nu ska jag springa, har en del att göra innan det.
trevlig helg allihopa. PUSS

Tack för magsjuka

Ja, ibland blir inte saker och ting som man har tänkt sig.. I måndes blev jag kass efter bussturen hem från skolan, trodde jag.. på kvällen blev det värre och i tisdes skickade läraren hm mig kvart över åtta för hn tyckte jag såg sjuk ut, tack och lov för bil, annars hade allt hamnat i bussen... Legat pall sen kvart i nio i tisdes, idag mår jag bättre, men verkarfå stanna hemma imorgon med. Kul att jag ätit fyra mackor och två portioner soppa på tre dagar.. kul att jag fått behålla lite iaf. Idag va det religion prov åvan på allt, missade det, får väk göra det på måndag? Och imorgon kommer kärlek hem efter en vecka i fält. Och här ligger jag med magsjuka, KUL ALLE!!!! Aja, nu ska jag in på tv:n och hyra en film, BJÖRNBRÖDER, ja det ska jag faktiskt. Hejdå

tillbaka till verkligheten

Jag har tillbringat hela min helg på helgegatan i simons famn, det gillas, helt klart! Fråga mig inte vad vi har gjort egentligeb, för det vet jag knappt själv, men igår vet ajg iaf att vi var i sandvik med bilen, och simon körde en bit och det gick så där..:P Och igårkväll åkte han tillbaka till röv lumpen!!!! Så ska han självklart ligga i fält denna veckan också, så blir inte så mkt kontakt precis..
nu sitter jag i skolan, har ett litet hål här nu och börjar 12.40, jag slutade bara halv tio så det är ju lugnt.. :P Så tänkte faktiskt utnyttja tiden med att ringa Iwona, kanske hovslagare? eller plugga religion iaf, har prov på fredag, så kommer typ inte ha ngt liv denna vecka, TOPPEN BALLE!!!
jag vet jag är kass på att uppdatera, jag ska bättra mig igebn, men jag orkar aldrig..
Nej, nu blir det chokladboll, en kopp kaffe, ett samtal och geligion plugg. Pusspuss, skriver kanske ikväll!

Näsblod

Ja, som alla säkert redan vet så är jag hemma igen. Alla brukar längta tillbaka till semestern, men jag gör det inte! Jag saknar bara värmen, och Koh tao så klart, men resten va inget för mig! Thailand ÄR överskattat, frågar ni mig så ska ni inte åka dit! Annars då? Jo då, jag är lika vit som när jag åkte, lika förvirrad och orolig (kanske värre nästan?), jag saknar mina bästa mer nu, eftersom jag vet att tiden börjar komma närmre. Och igår va det 100 dagar kvar tlls studenten, man blir glad, helt klart! Det är nu man ger ALLT!!
Simon kommer hem imorgon, det ska bli spännande å träffa honom efter tre veckors uppehåll.. Aja, det blir säkert bra..
Nu är det dax för skolan, ska skriva historia prov som jag knappt har pluggat på!! (Y) (lycka till).
Hörs någon annan gång. Puss heeej

RSS 2.0