Älskling <3

idag är det torsdag, det innebär starkt att jag sitter på jobbet och väntar på att eleven ska gå upp, resten av gänget har gått ner till maten redan. lite mer vad det innebär med torsdag, det är att Aron kommer hem från norge idag, plus att joppe också kommer hem :D! Det innebär OCKSÅ att Simon kommer hem imorgon, efter en månads vistelse i lumpen - tre dagar! jag har en ganska god känsla av att denna helgen kommer bli fullbokad av jobb och underbarar vännåterseenden :) Åh jag bara längtar till imorgon alltså!

I förra veckan passade jag på att klippa min lilla häst ocksåm, coh han är ju bara så duktig. joanna s'äger att hon mår dåligt när jag berättar hur mkt tid å pengar jag lägger ner, men har man gett sig in på det så har man, jag menar bara för att det kostar pengar så tänker jag inte sluta med mitt intresse, jag står mig fast vid mitt beslut!

Nej nu får jag nog återgå till jobbet igen. Va hörs inom en fin framtid. 
tja 

En enda

Trevligt nog har jag tillbringat mina senaste 30 timmar med hjärtat. Igår va det mest mys med madde och andy med lite pizza, idol och GH. Idag har det varit ärenden så att hälften hade räckt. Och om jag inte nämnt det förut så är vi ensamma jag och simon, så maten måste fixas, både till oss och hunden. Jag gillar det, frihet är fint och det blir en lite inblick i den ljuva framtiden. Ikväll iaf, när vi kom tillaka från stan och spenderat 400 kr var på filmer och godis, blev det mat, sen tittade Andy in, eftersom vi låvat madde att "barnvakta" honom idag. Så för tillfället sitter jag hät, framför denna otroligt vackra dator, medans pojkarna sitter som fastfrusna framför tv:n med Xbox och GH. Dock tittade vi nyss på en film som var ganska spännande, 10000 BC hette den, brabra. Naej, nu blir det nattrunda med hunden och sen sömn, om jag lyckas i detta väsen?

JA FÖRRESTEN, för er som missat detta, jag har klippt av mig håret och färgat det mörkt... Jag gillar det :)
PUSS


RSS 2.0