Mitt hjärta

Jaha, då va det lite lov från jobbet, första lediga dagen idag, det va trevligt, tillbringade dagen på renhud, på stablestore, donken och i stallet. Nu sitter jag framför dattan och har precis skrivit foderstat till min lilla häst. Imorn kommer veterinären på förmiddagen och på fredag bär det av mot klinik med camilla. Simon är saknad så in i helvete dagar som denna, orkar inte med att vara själv och bara sitta hemma! Å går jag på stan så slänger jag pengar om mig, måste ju spara till resan.. Usch vikket dilemma... NEJ, nu ska jag koppla ner internet ich koppla ur skrivaren och släga in kameran och USB i datan och fixa bilder, bättre sent än aldrig som jag brukar säga. Tack å hej

Somliga ljus brinner aldrig ut

Fik paniken igår när jag kom hem, hade fått ett inbetalningskort från fritidsresor, har ju redan betalt hela resan, så det blev att ringa dom idag och höra vad jag skulle göra, men allt var frid och fröjd, de hade fått min betalning och inbetalningskortet är kastat!! shit, jag börjar bli lite nervös inför detta, men det kommer väl gå bra :). Nu sitter jag i startgroparna för att bege mig till jobbet, ikväll blir det kärleksmys på helge för imorn åker han.
Ha det fint,
pusspuss


Marsa alam

Jaha mina vänner, då va resan bokad :) 10 januari sticker vi :D

?

Jag fattar ingenting? vad håller jag på med? Håller jag på att bli galen? Jag kommer förstöra allt om jag fortsätter :(. Fan simon jag vill inte detta! Förlåt, jag älskar dig så! <3


Resa

Kanelbullensdag, ja det kommer jag fira ikväll, men en kanelbulle eller två, fixade igår.Simon är tillbaka i lumpen, Joanna är hemma från huvudstaden. Jag sitter i pyamas och äter frykost typ halv tolv en måndag, jag gillar att jobba, det är så befriande :). På tal om jobb, jag jobbar tisdag till måndag nu, ledig på tisdagen och sen jobbar jag onsdag och torsdag, typ jag känner att jag förtjänar en ledighet sen. Så jag ar faktiskt varit inne och kollat på lite resmål, landar troligen på Egypten igen :) Då kan man ju alltid passa på att ta en dyktur med Colona, höhö. Får se om det passar för lilla chefen eller om det är han som ska bestämma? Aja, hur som helst, det ska bli skönt att komma iväg :)..
Nu ska jag äta upp min frukost och sen byta om för att dra mig till stallet, en hel dag väntar, en lång uteritt och rengöring av all material. Kanske lite organisation också?
Förresten, vi ska köpa ny soffa, thihi^^. Och nytt soff bord, yeeeah ;). Det är fan inte en dag för tidigt!
Tja då :)


RSS 2.0