innan 12

Jag har just berstämt mig, detta är min prioteringslista innan 2012 är slut!

1. Skaffa bil
2. Flytta hemifrån
3. vinna en miljon
4. Lägga undan min miljon
5. Spendera min miljon på en underbar resa till FILIPPINERNA!!!!!

Jag ska fan klara det, just det där med miljonen är kanske mer en önskning. Men bil, lägenhet och filippinerna ska jag klara av iaf! Nästa gång grannen drar iväg, då drar jag också :)
PUSS

Nu ska jag snart sova. veckans schema..

Söndag: Morgonfodring, ridning och jobb.
Måndag: Städ, ridning och mys
Tisdag: Häst och jobb
Onsdag: Häst och jobb
Torsdag: Häst och Jobb
Fredag: Häst och Underbart tjejmys <3

Jag vet, jag har inte s mkt till liv just nu, men jag gillar det ändå :D
Simon, vi har hållt ihop i över ett och tt halvt år, fan vad jag älskar dig <3<3<3
Den 27 var jag inte inne, men då va det iaf ett år sedan hon fick somna in! R.I.P Betti <3


Lördagsjobb

JAg har märkt en sak, den senaste tiden har jag suttit mkt på jobbet och bloggat, det är bara för jag är för lat för att starta upp datan där hemma :D.
Nu ska vi snart mot staden för att fördriva dagen. jag har en tuff vecaka framför mig! med endast en dags ledigt, måndag. Då ska jag passa på att städa mitt rum. På fredag blir det däremot mys med bästa tjejerna! Och till helgen massa massa mys med hjärtat mitt! Vi hade förresten varit tsm i ett och ett halvt år i måndas, då han även firade 21 år! ja, ibland lyckas man..
Nej, nu går snart bussen. Vi höres gott folk!
Tja då!

nedräkning?

Åh galet vad underbart! På tidig måndag morgon beger vi oss med bil ner mot malmö för att sedan ta oss över mot köpenhamn då vår resa kan börja. Packlistan är så gott som klar, till och med en väska är inköpt. Lite läskigt är det faktiskt, lite sådär spännande i magen. Bara jag å simon, helt själva i åtta dagar, kand et bli mer fantastiskt?
Aja, nog om det. Boyen håller på att få en ny kompis. Han har fått sin vila nu så i år ska vi slå igenom med storm. Massa tävlingar väntar till sommaren. Hoppas bara han håller!
Mitt nyår var helt galet fantastiskt förresten!!! Det var lite ut över det vanliga men med massa massa trevliga återseende :D. Haha, helt klart den bästa nyår hittills!
Nu ska jag fixa det sista för att sen bege mig till staden för att möta mitt hjärta! Ta hand om er!

RSS 2.0