Rivstart

Ja sommaren har börjat, det är ju ingen snack om saken... Jag har jobbat nonstop sen i tisdes, idag är jag ledig, på det iegn imorgon och så jobbar jag till onsdag och ledig torsdag och på fredag jobbar jag igen för att vara fast i tolv dagar, varav tio av dom kommer jag jobba 24 timmar om dygnet, hell yeeeeeah vilka pengar, å fy faaan vad jag kommer va trött efter det!!!!!
Farfar lämnades precis på flygplatsens¨nu har jag äntligen källaren för mig själv igen, har varit hyffsat jobbigt att höra på snarkningar från mor och far faktiskt.. Hur som helst, simon har ryckt in igen, och i fredes fick han självklart larm, så nu ligger han och vaktar gangsters ute i skogen/byn/stan, ja jag vet i fan, någonstans i sverige, typ så specifikt är det :O!! Och jag kan ärligt erkänna att detta har varit dom tre drygaste dagarna i mitt liv, det känns som det gått en vecka, det är fan inte okej..
JAg funderar iaf på att köpa mig en bil, typ en liten, det är ju aldrig fel, så jag kan köra när jag vill, hur jag vill och vart jag vill utan att behöva höra det jävla tjatet om att det inte är min bil....
Nej nu ska jag utpå nätet och leta lägenhet, bil och sadel, kanske data och baksida till mobil med :) sen blir det att betala in stallhyran och mobilräkning sen är jag fri, höhö. ( Jag håller på at bli vuxen:(!!! )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0